29 EKİM ETKİNLİKLERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

BAŞKAN YALÇUVA ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümü etkinlikleri, Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Kumru Kaymakamımız Bülent Şimşek, İlçe Protokolümüzün ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla düzenlenen tören Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile şehitlerimiz anısına durulan saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşımız ile sona erdi.

COŞKULU CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Çelenk sunma töreni sonrası Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Kumru Kaymakamımız Bülent Şimşek, İlçe Protokolümüzün ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla, mehteran ekibinin marşları eşliğinde Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirildi. Büyük bir katılımın olduğu yürüyüş coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikler yarın saat 09.30 da Kumru İlçe Stadyumunda (Hava muhalefeti olması durumunda Davut Yılmaz Spor Salonu veya halı sahada) devam edecektir.