AYLIK İSTİŞARE TOPLANTISI OBB MUHTARLIK İŞLERİ DAİRE BAŞKANININ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Aylık İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva'nın başkanlığında gerçekleşti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Bekir Karakış, Kumru Kaymakamı Bülent Şimşek, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hasan Kavcı ile Yusuf Arıncı, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Jandarma Komutanı Oğuzhan Doğan, İlçe Emniyet Amiri M. Emre Kiraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, İlçe Müftüsü Abdullah Erçin, İlçe Tarım Müdürü Serdar Çinicioğlu, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, Mahalle Muhtarları ve Birim Yöneticilerimizin katılımlarıyla düzenlenen toplantıda yapılan ve yapılacak hizmetler değerlendirilirken, tüm katılımcılar karşılıklı olarak istek ve ihtiyaçlarını dile getirdiler.

"HEDEF ÖNCELİKLİ SORUNLARI ORTADAN KALDIRMAK"

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva programda gerçekleştirdiği konuşmada, başta ulaşım olmak üzere önemli problemleri ortadan kaldırmak için mesai kavramı gözetmeyen bir çalışma prensibi içerisinde çalıştıklarını vurguladı. Çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendiren Başkan Yalçuva, "Kumru'nun en önemli sorunu yol. Ulaşım problemlerimizi bir an önce minimum seviyelere indirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ciddi yatırımlar yaptık. Önümüzdeki dört yıllık süreçte tek bir dakika kaybetmeden hızlı bir şekilde gerekli yatırımları OBB ve kamu kurumları işbirliği ile gerçekleştireceğiz. Biz kısa vadeli çözümler üretmek yerine, kalıcı çözümler geliştirme çabasındayız. Bu sebeple önümüzdeki yıldan itibaren beton santralimizin kapasitesini daha da artırarak yollarımızı en hızlı şekilde betonlamak ve halkımızı sağlam ulaşım ağlarıyla buluşturmak kararlılığındayız. Dört yıl sonra yol problemi ciddi seviyelerde çözülmüş ve öncelikli problemi yol olmayan bir şehir olacağız." dedi.

"24 SAAT ESASLI ÇALIŞIYORUZ"

Konuşmasında muhtarların sorun ve problemleri doğrudan iletebileceği İçişleri Bakanlığı Muhtarlar Bilgi Sistemi hakkında bilgilendirmede bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Bekir Karakış, Muhtarlardan gelen talep ve önerileri takip ederek gerekenlerin yapılmasını sağlamak için 24 saat esaslı çalıştıklarını sözlerine ekledi.

"SÜREKLİ İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ"

Kumru Kaymakamı Bülent Şimşek konuşmasında, sorunların çözümü ve çeşitli çalışmaların gerçekleştirilmesi noktasında mahalle muhtarları ve belediye başkanlığı ile birlikte hareket ederek çalıştıklarını ifade etti.