BAŞKAN YALÇUVA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Ayvalı Mahallemizde devam eden yeni yol açma ve genişletme çalışması ile Divanitürk Mahallemizde ilerleyen günlerde yol genişletme çalışmasına başlanması planlanan bölgeyi Belediye Meclis Üyemiz Mevlüt Yiğit ve Mahalle Muhtarlarımız ile birlikte inceleyip vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

"KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK"

Başkan Yalçuva yaptığı açıklamada, "Biz aday adaylığımızı açıkladığımız gün başkanlık makamına değil, millete hizmetkarlığa talip olduk. Göreve geldiğimiz günden itibaren mesai kavramı gözetmeksizin, seçim döneminde verdiğimiz sözleri en hızlı şekilde yerine getirmek amacıyla kırk mahallemizin tamamında çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Biz bu şehrin sorun ve eksikliklerini çok iyi biliyoruz. Sorunları çözmek, eksiklikleri gidermek için tempomuzu düşürmeden çalışıyoruz. Bu şehri hak ettiği noktaya taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Kaybedecek zamanımız yok. Bu dönem ekiplerimizle beraber milletimiz için ter dökeceğimiz bir faaliyet dönemi olacak. Bu dönem bu şehir altın çağını yaşayacak." dedi.