BAŞKAN YALÇUVA ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Kumru Yarbaşı Park Sosyal Tesislerinde ilçemiz genelinde faaliyet gösteren özel eğitim uygulama merkezlerinde öğrenim gören engelli öğrencilerle yemek programında bir araya geldi. Belediye Meclis Üyemiz Muhammet Geyikçeli, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin ve Öğretmenlerinde katıldığı programda Başkan Yalçuva öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

"HER BİRİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"

Başkan Yalçuva programda gerçekleştirdiği konuşmada, her bireyin bir engelli adayı olduğunu, herkesin bu gerçeği empati kurarak benimsemesi gerektiğini, gerçekleştirilen çalışmaların engelli vatandaşların özel durumunu göz önünde bulundurarak hayata geçirilmesi gerektiğiniz vurguladı. Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için çalıştığını sözlerine ekleyen Yalçuva, konuşmasını engelli bireylerle daha sık bir araya geleceğini ifade ederek tamamladı.