BAŞKAN YALÇUVA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Göreve %76 gibi rekor bir oy oranı ile seçilen Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva'ya vatandaşlarımızın ilgisi ve desteği her geçen gün daha da artıyor. Halkın huzur ve refahını temel alan belediyecilik anlayışıyla çalışan Başkan Yalçuva, göreve geldiği günden bu güne yoğun iş temposuna rağmen halkla olan güçlü bağını hiçbir şekilde koparmıyor.

VATANDAŞTAN YALÇUVA'YA TAM NOT

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, makam odasının, birim müdürlüklerinin kapılarını tamamen açık hale getirmesi, vatandaşlarımızı düğün, cenaze ve özel günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına, acılarına ortak olması, seçim döneminde verdiği vaatlerini bir bir yerine getirmeye başlaması ve Kumru'nun gelişimi için başlattığı çalışmalar ile dikkat çekiyor. İcraat döneminde henüz kısa bir süreyi geride bırakmasına rağmen ilçe genelinde hizmet seferberliği başlatan Başkan Yalçuva, Kumru halkından tam not almış görünüyor.

ORTAK PAYDAMIZ, ORTAK SEVDAMIZ KUMRU

Seçim döneminde halktan aldığı büyük desteğe layık olmaya çalıştığını ifade eden Başkan Yalçuva yaptığı açıklamada, "31 Mart'ta gerçekleştirilen seçimde, halkımızın yoğun desteği neticesinde göreve başladık. Misyonumuz belli, bu güzel şehrin sorunlarını çözüp, ilçemize değer katacak projeler geliştirmek. Göreve gelir gelmez başlıca sorun olan ulaşım problemini çözmek için ekiplerimizle yoğun bir çalışma süreci başlattık. Hep söylüyorum, amacımız bu şehirde ulaşımı öncelikli sorun olmaktan çıkarmak. Sorunlara yerinde çözüm üretebilmek için Mahallelerimizde, halkımızla ve muhtarlarımızla bir aradayız. Ayrıca sorunların çözümü ve yeni projeler geliştirmek için başta Ordu Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, tüm kurumlarla da sürekli işbirliği halindeyiz. Hali hazırda çözüme kavuşturamadığımız sorunlar elbette var. Bunları yakından takip ediyor ve ivedilikle çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, bu şehirde yaşayan her vatandaşın derdi neyse, bizimde derdimiz odur. 31 Mart seçimlerinde teveccüh gösterip bizleri desteklemiş olan vatandaşlarımız ne kadar önemli ve değerliyse geriye kalan her vatandaşımızda bir o kadar değerli ve önemlidir. Netice itibariyle ortak paydamız, ortak sevdamız Kumru'dur. Kumru'yu daha ileri noktalara taşıyabilmek ötekileştirmeyen, yapıcı, dürüst ve şeffaf bir belediyecilikle mümkün olacaktır. Nitekim bizim bu belediyecilik anlayışımız itibariyle kazandığımız teveccüh, aldığımız oyun çok çok daha üzerine çıkmış seviyelerde. Ben göreve geldiğimde dillendirdiğim bir şeyi tekrar ifade etmek istiyorum, bu makam bu şehrin şahsıma emanetidir. Bu emanete sahip çıkacağımdan, bu emanete zarar vermeyeceğimden ve bu şehrin insanının hayrına işler yapacağımdan kimsenin zerre kuşkusu olmasın." dedi.