BAŞKAN YALÇUVA'DAN KUMRU'DA ULAŞIM SEFERBERLİĞİ

Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva'nın ulaşım çalışmaları konusundaki hassasiyeti ve kararlılığı neticesinde ilçemizin 1300 km'yi aşan yol ağı, Kumru Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen betonlama, asfaltlama ve çakıllama çalışmaları ile daha sağlam ve konforlu hale getiriliyor.

KONKASÖR TESİSİ, BETON SANTRALİ VE ARAÇ PARKURUMUZDA KAPASİTE ARTIRDIK

Başkan Yalçuva'nın girişimleri ile taş kırma faaliyetini sürdüren konkasör tesisimizi daha fonksiyonel ve etkin hale getirdik. Beton santralimizi daha verimli kullanabilmek için santrale 1 adet yeni çimento depolama silosunun kurulumunu gerçekleştirdik. Araç parkurumuza 2 yeni beton mikser aracı ekledik. Hedef mahallelerimizde ulaşım çalışmalarını en hızlı ve etkili şekilde gerçekleştirebilmek.

EKİPLERİMİZ 40 MAHALLEMİZDE YOĞUN TEMPO İLE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Kumru ulaşım hizmetleri noktasında altın çağını yaşıyor. Nisan ayından bu güne kadar 21 Mahallemizde yol betonlama, 40 Mahallemizin tamamında stabilize yol çakıllama, yaylalarımızın tamamında yol bakım ve onarım, 13 Mahallemizde yeni yol açma ve genişletme çalışmaları gerçekleştirdik. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlamak için mahallelerimizin tamamında ulaşım çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor.