BAŞKAN YALÇUVA'DAN YILLARIN SORUNUNA NEŞTER

Avdullu mahallemizde, 22 hanenin yaşadığı bölgede yılların kangrenleşen sorunu çözüme kavuştu. Bir çok kazaya da neden olan, 4.30 metre derinliğindeki alana 40 metre uzunluğunda beton set inşa edildi. Dolgu çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte yol 4 metre genişlemiş, yılların sorunu ise tamamen çözüme kavuşmuş olacak.

BAHANE DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva yaptığı açıklamada, "Avdullu mahallemizin yıllardır çözüm bekleyen ve ne yazık ki bir çok kazalara sebep olan sorununu kökten çözmek için kolları sıvadık. Görmüş olduğunuz alana 40 metre uzunluğunda beton set inşa ederek birinci etabı tamamladık. İlerleyen günlerde set ve yol arasında bulunan boş alanda dolgu çalışmalarını gerçekleştirecek ve bu sorunu da kökten çözmüş olacağız. Şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Bizim yerel yönetim anlayışımızda yapıcı olmak var. Bizim belediyecilik anlayışımızda bahane değil çözüm üretmek, sorunları vatandaşımızla el ele vererek aşmak var." dedi.