BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYORUZ

İlçemizde hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü envanterimize dahil edilmek üzere yeni bir beton mikseri satın aldık.

BAŞKAN YALÇUVA KAPTAN KOLTUĞUNDA

Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Kavcı ve Belediye Meclis Üyelerimiz aracın tanıtımını gerçekleştirdiler. Başkan Yalçuva kaptan koltuğuna geçerek incelemeler ve açıklamalarda bulundu.

HEM TASARRUF HEM HİZMET YAPIYORUZ

Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kaynakları daha tasarruflu kullanmaya dikkat ediyoruz. Tek amacımız elimizdeki ekipmanları daha etkin ve verimli bir şekilde kullanabilmek ve gücümüz yettiğince araç filomuzu güçlendirip, yenilemek. Bugün Fen İşleri Müdürlüğü envanterimize dahil edilmek üzere yeni bir beton mikseri satın almış bulunmaktayız. Belediyemize kazandırmış olduğumuz bu beton mikseri aracı ulaşım problemlerimizi çözmek adına ilçemize önemli bir katkı sunacak. Beton mikserimizin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan Erçal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erçal kardeşimize, Erçal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Erçal ağabeyimize, Düzoba Yayla Ağamız Adem Dartılmak kardeşimize ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyor, beton mikseri aracımızın güzel ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.