GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGI VE MİNNETLE ANILDI

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde tüm Türkiye'de olduğu gibi Kumru'da da saygı ve minnetle anıldı. Kumru Hükümet Konağı önünde düzenlenen anma töreni, Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva ve Kumru Kaymakamımız Bülent Şimşek'in Atatürk Anıtı’na çelenk sunması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09:05'de sirenlerin çalmasıyla birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ile gerçekleşti.

Anma töreninde, Kumru İlçe Jandarma Komutanımız M. Kaan Özhan, Kumru İlçe Emniyet Amirimiz M. Emre Kiraz, Kumru İlçe Müftümüz Abdullah Erçin, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat Evin, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve diğer protokol üyeleri de yer aldı.