HALK İSTEDİ, BAŞKAN YALÇUVA YAPTI

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva'nın seçim döneminde sözünü verdiği Gençlik Merkezleri projesinin ilkini Erikçeli Mahallemizde gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.

Erikçeli Mahallemizde, Belediye-Muhtarlık işbirliği ve vatandaşlarımızın katkıları ile çalışmalarına başlanan, Gençlik Merkezi ve Kur'an Kursu olarak hizmet verecek olan binanın kaba inşaatında sona gelindi.

"HERKESİN FAYDALANABİLECEĞİ BİR YAPI OLACAK"

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva yaptığı açıklamada, "Seçim döneminde sözünü verdiğimiz ve benim oldukça önemsediğim bir projenin startını, Belediye-Muhtarlık işbirliği ve özellikle kıymetli vatandaşlarımızın destekleri ile Erikçeli mahallemizde verdik. İnşa çalışmalarında sona gelinen bu bina gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği çok amaçlı bir merkez olacak. Hedefimiz tüm mahallelerimizi bu tip nitelikli yapılara kavuşturmak." dedi.