İLÇEMİZDEKİ ALTYAPI SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR.

OSKİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ’NİN İLÇEMİZDEKİ ALTYAPI SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Bugün, Samur Mahallesi Tekkiraz caddesinde çalışmaların yapılacağı güzergahı incelemek ve planlamak üzere Oski Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş, Oski Teknik heyeti, Fen İşleri Dairesi Kumru- Korgan Sorumlu Şefi Hüseyin Alacak ve Belediyemiz Fen İşleri Sorumlumuz Mücahit Akıcı bir araya geldiler.

OSKİ tarafından kanalizasyon ve içme suyu hattı, Fen İşleri Dairesi olarakta, Asfalt, kaldırım ve üst yapı çalışmalarının planlaması yapıldı.

Çalışmalar bittikten sonra, ilçemizin en önemli caddelerinden Tekkiraz caddemizi de en güzel şekilde halkımızın istifadesine sunmuş olacağız.

İlçemize değer katan çalışmalara desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler Beye teşekkür ederiz.