KUMRU GELECEĞE NEFES OLDU

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11.11 tarihinin Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilmesi münasebetiyle, Tarım ve Orman Bakanlığı himayesinde düzenlenen "Geleceğe Nefes" isimli ağaçlandırma etkinliği tüm Türkiye'de olduğu gibi Kumru ilçemizde de gerçekleştirildi.

Konaklı Mah. Uzunyazı (Devcidağı) mevkiinde düzenlenen ağaçlandırma etkinliği, Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf Arıncı, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Protokol Üyelerimiz, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, AK Parti Kumru Kadın Kolları Başkanı Aynur Demir, AK Parti Kumru Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Encümenimiz Okan Oku, ilçemiz öğrenci-öğretmenleri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleşti. Etkinlikte katılımcılar fidanları toprakla buluşturdu.

HER FİDAN GELECEĞE MİRAS

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva programda gerçekleştirdiği konuşmada, "Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen bu günde, tüm ülkemizde olduğu gibi hemşehrilerimizle beraber 11 milyonu aşkın fidanın bir kısmını ilçemizde bulunan bu alanda toprakla buluşturmaktayız. Geleceğe miras olarak toprakla buluşturduğumuz her fidan yarınlarımıza temiz bir doğa bırakmamıza vesile olacak ve tüm insanlığa nefes olacak." dedi.