KUMRU MAHALLELERİ BETON YOLA KAVUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Kumru Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz işbirliği ile altı mahallemizi kapsayan, toplamda 5 km'lik Eskiçokdeğirmen-Tekkiraz bağlantı yolununun betonlama çalışmaları tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Eskiçokdeğirmen-Tekkiraz Mahalleleri bağlantı yolu betonlama çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından ekiplerimizi ara vermeden Güneycik-Beyceli bağlantı yolu betonlama çalışmalarına başladı.

5.5 KM'LİK GÜNEYCİK-BEYCELİ BAĞLANTI YOLU BETONLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Kumru Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz işbirliği ile Güneycik-Beyceli Mahalleleri bağlantı yolu betonlama çalışmaları bugün itibari ile başladı.

TOPLAMDA DÖRT MAHALLE FAYDALANACAK

Toplamda 5.5 km'lik yol ağını kapsayan betonlama çalışmaları tamamlandığında Güneycik Mahallesi başta olmak üzere, Demircili, Yalnızdam, Beyceli Mahalleleri beton yola kavuşmuş olacak.

HIZ KESMEDEN ŞEHRİMİZİ DAHA SAĞLAM, KALİTELİ VE KONFORLU YOLLARLA DONATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, yol betonlama çalışma sahasında yaptığı incelemelerde açıklamalarda bulundu. Başkan Yalçuva, "Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz yol betonlama çalışmalarımızda 5 km'lik Eskiçokdeğirmen-Tekkiraz Mahalleleri bağlantı yolunu geçtiğimiz günlerde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. An itibari ile de ara vermeden Güneycik-Beyceli Mahalleleri bağlantı yolumuzun betonlama çalışmalarına start verdik. Ekiplerimiz hemşehrilerimizi konforlu yollarla buluşturmak amacıyla yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Güneycik-Beyceli yolumuzda betonlama çalışmaları tamamlandığında toplamda dört mahallemiz bu yoldan faydalanacak. Mahallelerimizde ulaşım daha sağlam, kaliteli, konforlu ve güvenli hale gelecek. Her zaman ifade ettiğim hususu tekrar belirtmek istiyorum. Kumru ilçemizde ulaşım bir numaralı sorun olmaktan çıkana dek aynı azim ve daha yüksek tempo ile çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.