KUMRU YAYLALARI CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Ortaca Mahallemiz sınırlarında yer alan Ericek yaylamızı ziyaret ederek yaylalarımızda gerçekleştireceğimiz turizm yatırımları üzerine değerlendirmelerde bulundular. Başkan Güler ve Yalçuva, eşsiz güzelliğe sahip Kumru yaylalarını turizme açıp cazibe merkezi haline getirmek için girişimlerde bulunulacağını ifade ettiler.

ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİLER

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Ericek yaylamızda gerçekleştirdikleri incelemeler sonrasında şehir merkezimizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini dinlediler.

SIKI VE YAKIN İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Belediye Başkanlığımızda Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf Arıncı, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, AK Parti Kumru Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Encümenimiz Okan Oku ve Belediye Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek yatırımlar ve giderilmesi gereken eksiklikler hakkında konuşup, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Başkan Güler ve Yalçuva, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kumru Belediyesi arasındaki sıkı işbirliğinin artarak devam edeceğini vurguladılar.