KUMRU YENİ EMNİYET AMİRLİĞİ BİNASINA KAVUŞUYOR

Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Kumru Kaymakamımız Bülent Şimşek, Kumru İlçe Jandarma Komutanımız M. Kaan Özhan ve Kumru İlçe Emniyet Amirimiz M. Emre Kiraz ile beraber Demircili Mahallemizde inşa çalışmalarının yüzde doksanı tamamlanan yeni ilçe Emniyet Amirliği hizmet binasının tüm birimlerini inceleyip Kumru İlçe Emniyet Amirimiz M. Emre Kiraz ve ilgili teknik ekipten bilgi aldılar.

EMNİYET GÜÇLERİMİZE YAKIŞIR BİR YAPI

Başkan Yalçuva yaptığı açıklamada “Emniyet Teşkilatı mensuplarımız ülkemizin güvenliği ve huzuru noktasında önemli bir vazifenin icracıları. Devletimizin gücünü simgeleyen Emniyet Teşkilatımız tartışmasız her şeyin en iyisini hak ediyor. Yeni İlçe Emniyet Amirliği hizmet binamızda emniyet güçlerimize yakışır şekilde, oldukça modern ve günümüz şartlarına uygun bir şekilde tasarlanıp projelendi. Yatırım programına alınmasından inşa çalışmalarının tamamlanmasına kadar geçen süreçte bu değerli yapıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda açılışını gerçekleştirip halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

YILBAŞINDA AÇILIŞI GERÇEKLEŞECEK

Kumru İlçe Emniyet Amiri M. Emre Kiraz yaptığı açıklamada yeni İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının 2020 yılının ilk aylarında açılmasının planlandığını ifade etti.