KUMRU YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva’nın seçim kampanyası döneminde sözünü verdiği ilçemiz için büyük önem taşıyan Yeni Kumru Sanayi Sitesi projesi için çalışmalara hızlı bir şekilde başlandı.

BAŞKAN YALÇUVA ETÜT ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

İmara esas jeolojik zemin etüt sondaj çalışmaları Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf Arıncı ve İmar Şehircilik Müdürümüz M. Erdinç Bütün’ün katılımlarıyla gerçekleşti. Başkan Yalçuva bölgede çeşitli incelemelerde bulunup ilgili ekipten detaylı bilgi aldı.

İLÇEMİZİN HER ALANDA KATMA DEĞERİNİ ARTIRACAK BİR PROJE

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva yaptığı açıklamada, “Seçim kampanya döneminde sözünü verdiğimiz yeni Kumru sanayi sitesi için çalışmalara başladık. Bugün de jeolojik zemin etüt sondaj çalışmalarını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Etüt çalışmalarını bir an önce tamamlayıp sanayi sitemizin inşaa çalışmalarına başlayacağız. İstihdam ve kalkınma açısından oldukça önemli olan bu proje aynı zamanda ilçemizin aktivitesini ve ekonomik katma değerini artıracak. Yeni sanayi sitemizin faaliyete geçmesinin ardından üretime ve imalata dayalı birçok alanda, şu an mevcut konumu itibariyle şehir merkezinde dağınık bir şekilde faaliyet gösteren sanayicilerimiz burada günümüz şartlarına uygun, modern bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirecekler.” dedi.