KUMRU'DA COŞKULU CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 96. yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi Kumru'da da coşkuyla kutlandı.

KAYMAKAM ŞİMŞEK TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Cumhuriyetimizin 96. yılı ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kumru Kaymakamlığında, Kumru Kaymakamımız Bülent Şimşek tebrikleri kabul etti. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrik programında, Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva'nın yanı sıra Kumru Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Kavcı, Kumru Cumhuriyet Başsavcımız İrfan Coşkun, Kumru İlçe Jandarma Komutanımız M. Kaan Özhan, Kumru İlçe Emniyet Amirimiz M. Emre Kiraz, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat Evin, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, MHP Kumru İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu ve diğer protokol üyeleri de yer aldı.

İLÇE STADYUMUNDA COŞKULU KUTLAMA

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrik programının ardından Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Kumru Kaymakamımız Bülent Şimşek ve protokol üyeleri Kumru İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen kutlama programına teşrif ettiler. Vatandaşlarımızın da katılımıyla gerçekleşen kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Program ilçemiz ilk, orta okul ve lise öğrencilerinin çeşitli gösterilerine sahne oldu. Gerçekleştirilen gösteriler katılımcılardan büyük ilgi gördü.

PROTOKOLDEN MEHMETÇİĞE ASKER SELAMI

İlçe genelinde çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdimi ve katılımcı okulların geçiş, selamla töreni ile devam eden etkinlik, Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Kumru Kaymakamımız Bülent Şimşek ve protokol üyelerinin sınır ve sınır ötesinde kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize destek amacıyla asker selamı vermesi ile son buldu.