KUMRU'DA ENGEL YOL

Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, 3 Aralık  Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yalçuva, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Her bireyin bir engelli adayı olduğu düşüncesiyle, ilçemizin birçok noktasını engelli vatandaşlarımıza uygun şekilde dizayn ettik. Şehrimizin birçok noktasını engelli rampalarıyla donattık. Elbette daha yapmamız gerekenler var. Şehrin fiziki unsurlarını engelli vatandaşlarımıza uygun hale getirmek için daha çok çalışacak, hiçbir projede engelli vatandaşlarımızın özel durumlarını göz ardı etmeyeceğiz. Engelsiz bir Kumru'yu hep beraber kuracağız.

Engelsiz bir dünya için herkesin daha duyarlı ve daha gayretli olmasını umuyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum.

ŞEHRİ ENGELLİ RAMPLARIYLA DONATIYORUZ

Engelsiz şehir vizyonumuz kapsamında Elekçi Irmağı yürüyüş yolu Samur ve Karacalı Mahalleleri bağlantı yollarını engelli rampalarıyla donattık.

Şehrimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştımak için yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz.