ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAM KADRO KUMRU'DA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ilçe ziyaretleri kapsamında Kumru ilçemizi ziyaret etti. Ziyarette Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanı sıra AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, OBB Başkan Vekili Celal Tezcan, OBB Genel Sekreterleri, OBB Genel Sekreter Yardımcıları, OBB Daire Başkanları ve OBB Birim Müdürleri de hazır bulundu.

ESKİÇOKDEĞİRMEN-TEKKİRAZ BAĞLANTI YOLUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hasan Kavcı ile Yusuf Arıncı, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, MHP İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Demir, AK Parti Kumru Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Encümenimiz Okan Oku, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Muhtarlarımız,tarafından karşılanan Başkan Güler, ilk olarak OBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Kumru Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz işbirliği ile gerçekleştirilen 5 km’lik Eskiçokdeğirmen-Tekkiraz bağlantı yolunun açılışını Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva ile gerçekleştirdi.

ÇİTÇİ ABDULLAH TATLIGÜL’E ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 1 ay önce 40 çiftçiye 100 adet olmak üzere 4 bin adet kaz dağıtımı gerçekleştirilmişti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva ile birlikte Eskiçokdeğirmen Mahallemizdeilçemizde çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşan Abdullah Tatlıgül’e verilen kazları yerinde inceledi. Başkan Güler yaptığı açıklamada, “Hayvancılık, katma değer yaratma imkanı en fazla olan faaliyetlerden birisidir. Et, süt ve diğer hayvansal ürünlerle beraber; doğrudan hayvancılığa dayalı olan ilaç, yem ve hayvancılık ekipman sanayisi ile yeni istihdam alanları da yaratarak ekonomiye büyük katkı sağlamaktadır. OBB olarak yaptığımız bu çalışmalar ile tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde hem Türkiye’ye ve bölgemize örnek olacağız hem ekonomimize önemli bir katkı sağlamış olacağız hem de kırsalda yaşayan üreticilerimize yeni bir gelir kapısı açmış olacağız.” dedi.

KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETEN BAŞKAN YARDIMCIMIZ YUSUF ARINCI’NIN EVİNE ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, OBB Başkan Vekili Celal Tezcan ve beraberlerindekiler Eskiçokdeğirmen Mahallesinde bulunan evinin elektriğini kendi tasarımıyla ürettiği trübün ile karşılayan Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf Arıncı’nın geliştirdiği teknik ekipmanı yerinde inceleyip Arıncı’dan detaylı bilgi aldılar.

BAŞKAN GÜLER VE YALÇUVA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, MAHALLE MUHTARLARI VE BELEDİYEMİZ BİRİM SORUMLULARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva ile birlikte AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, OBB Başkan Vekili Celal Tezcan, OBB Genel Sekreterleri, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Birim Müdürleri Belediye Başkan Yardımcılarımız Hasan Kavcı ile Yusuf Arıncı, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, MHP İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Demir, AK Parti Kumru Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Encümenimiz Okan Oku, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız ve Belediye Birim Yöneticilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak tüm yöneticilerimizle ayağınıza geldik. Amacımız sorunları yerinde tetkik edip çözümü noktasında neler yapabileceğimiz hep birlikte konuşmak, istişare etmek. Nasıl kalkınabilir, gelişebilir ve doğduğumuz yerde nasıl doyabiliriz. Bunları konuşmak için buradayız. Elbette biz bir aileyiz, Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva kardeşim ile tüm sorunların çözümü için titizlikle çalışacağız.” dedi.

OBB İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE TÜM EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, “Kumru Belediyesi olarak ilçemizde hizmet seferberliği başlattık. Tüm mahallelerimizde gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla her ay bir araya geliyor, eksikliklerimizi ve yapmamız gerekenleri istişare ediyoruz. Çalışmaların daha etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi için OBB ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Kumru’yu her alanda geliştirmek için birlikte daha çok çalışmaya hazırız.” dedi.

Kumru’nun tüm sorunlarının ele alındığı toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, OBB Başkan Vekili Celal Tezcan, OBB Genel Sekreterleri, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Birim Müdürleri katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtlayarak gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

BAŞKAN GÜLER’DEN BAŞKAN YALÇUVA’YA NEZAKET ZİYARETİ

Başkan Güler gerçekleştirilen toplantı sonrası Kumru Belediye Başkanlığımızda Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette çeşitli konularda görüşme gerçekleştirildi.

KUMRU YENİ KENT MEYDANI İÇİN İLGİLİ BÖLGEDE İNCELEME

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva ilçemize kazandırılması planlanan yeni kent meydanı projesi için ilgili bölgede incelemelerde bulundu.