ORDU TANITIM GÜNLERİNDE KUMRU STANDINA YOĞUN İLGİ

Ordu Valiliği himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyeler ve Ordu Dernekler Federasyonu iş birliğinde kültürel değerlerimizin yaşatılması ve Ordu ilimizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Ordu Tanıtım Günlerinin dokuzuncusunda Kumru standımız büyük ilgi gördü.

İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanında “Ordu Burda İstanbul’da” sloganıyla gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günlerinde; Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru Belediyemiz ve diğer ilçe belediyeler ile çeşitli kurum ve kuruluşların stantları da yer aldı. Dört gün boyunca ziyaretçi akınına uğrayan etkinlik alanında Kumru standına olan yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

İlk günün erken saatlerinde düzenlenen açılış programına Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekilleri; Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı, Metin Gündoğdu, Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, diğer ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GAYRETİMİZ KUMRU’YU HERKESE TANITMAK

Açılış programında konuşma gerçekleştire Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, “İstanbul Ordulu, Kumrulu hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde yaşadığı bir şehir. Onlar doğdukları toprakları asla sık sık memleketlerine gelerek memleketleriyle, akrabalarıyla, komşularıyla olan bağlarını güçlendirmek için sıla-i rahim yapıyorlar. Biz yerel yöneticiler de il, ilçe dışında yaşayan hemşehrilerimizle hasret gidermek, Kumru’muzun tarihi, kimliği, doğal güzellikleri ve kültürel değerlerini burada 16 milyon İstanbulluya tanıtmak için buradayız. Bu şehirde Orduyu, Kumru’yu en iyi şekilde temsil eden yüz binlerce hemşehrime teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

KUMRU STANDINA TAM NOT

17-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte Kumru Belediyesi tarafından kurulan Kumru standına vatandaşların ilgisi oldukça yüksek oldu. Standımız Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Bürokratlar, İş Adamları, Dernek Yöneticileri, Basın Mensupları, İstanbul'da ikamet eden hemşehrilerimiz ve Ordulu, Kumrulu olmayan ziyaretçilerimiz tarafından tam not aldı.