TEMİZLİK HİZMETLERİ FİLOMUZ BÜYÜYOR

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva'nın girişimleriyle ilçemize,

-Ford marka 14,5 m3 çöp toplama aracı
-Mercedes-Benz marka 7 m3 yol süpürme aracı
-Elektrikli-vakumlu süpürme makinesi kazandırıldı.

"KALİTELİ HİZMET, KUSURSUZ KUMRU"

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva yaptığı açıklamada,
"Göreve başlamadan evvel kusursuz bir Kumru için temizlik hizmetlerinde kaliteyi artıracağımızı belirtmiştik. Göreve gelir gelmez çöp toplama saati uygulamasına geçtik. Bugün ilçemizde temizlik hizmeti noktasında önemli bir adım daha atmış bulunmaktayız. Koronavirüsle topyekün mücadele ettiğimiz bu günlerde ilçemize kazandırdığımız çöp toplama, yol süpürme ve vakumlu süpürme aracımız ile aralıksız süren temizlik hizmetimiz daha verimli ve hızlı bir şekilde süregelecek. İnşallah ihtiyacımız olan diğer ekipmanların temini noktasında da gerekli adımları atıyoruz. Biz ortaya yüreğimizi, gönlümüzü, vizyonumuzu koyduk. Her işimizde, her adımımızda bu şehri ve bu şehrin her bir ferdinin yararını düşünüyoruz. İnsanıyla, doğasıyla kusursuz olan bu şehri daha yaşanılır hale getirmek için hizmet seferberliğimiz virgülsüz, noktasız devam ediyor, edecek. Araçların ilçemize kazandırılmasında büyük çaba sarf eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanımız Yunus Arıncı, AK Parti Ordu Milletvekilimiz Metin Gündoğdu, AK Parti Kumru İlçe Başkanımız Aydın Çavuş, Belediye Meclis Üyelerimiz ve AK Parti Kumru İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.