TÜRK KIZILAY'DAN BAŞKAN YALÇUVA'YA PLAKET

Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva, Türk Kızılay Derneği Kumru Şube Başkanlığı tarafından Otogar Sosyal Tesislerinde düzenlenen Türk Kızılay Derneği kan bağışçıları madalya törenine katıldı. Kumru Kaymakamı Bülent Şimşek, Türk Kızılay Raportörü Erdoğan Kısacık, Türk Kızılay Derneği Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Türk Kızılay Derneği Kumru Şube Başkanı Suat Evin ve İlçe protokolününde yer aldığı programda düzenli kan bağışında bulunan bağışçılara madalyaları takdim edildi.

Belediye Başkanımız Yalçuva, Türk Kızılay Derneği tarafından yürütülmekte olan “Güvenli Kan Temini Programı” kapsamında ülkemizde kan ihtiyacının karşılanması adına kan bağışı kabul faaliyetlerine verdiği destek nedeniyle plakete layık görüldü. Başkan Yalçuva plaketini Türk Kızılay Raportörü Erdoğan Kısacık ve Türk Kızılay Derneği Kumru Şube Başkanı Suat Evin’in elinden aldı.

İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Yalçuva yaptığı açıklamada, “Kan bağışı temini noktasında Türk Kızılay Derneğimizle gerçekleştirdiğimiz önemli faaliyetlerimiz oldu. Kan bağışının önemi açısından kamu bilincinin artırılması ve gönüllü kan bağışının teşvik edilmesi adına Türk Kızılay Derneğiyle olan işbirliğimiz elbette devam edecek.” dedi.