YILLARIN HASRETİ SONA ERDİ

Kangren olmuş sorunlara neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler ve Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva'nın ortak girişimleri ile, sekiz mahalle için büyük sorun teşkil eden Eskiçokdeğirmen-Tekkiraz bağlantı yolunun betonlama çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

KUMRU-ÜNYE ARASI MESAFELER KISALDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Kumru Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz işbirliği ile 5 km'lik Eskiçokdeğirmen, Ortaçokdeğirmen, Yeniergen, Yeniakçaalan, Ağcaalantürk, Ergentürk, Fatih ve Tekkiraz Mahallelerini kapsayan yol ağının betonlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yılların sorunu çözülmüş oldu. Yüksek mukavemete sahip olan yol ağı hem Kumru-Ünye arası mesafeleri kısalttı hem de vatandaşlarımıza ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat etme imkanı sağladı.